Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014

Λειτουργία Κέντρου ΚΕΘΕΑ στην Κάλυμνο

Σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Καλύμνου, θα υπογραφεί το μνημόνιο συνεργασίας του Δήμου με το ΚΕΘΕΑ, στα πλαίσια έναρξης λειτουργίας...
του Κέντρου συμβουλευτικής και απεξάρτησης που θα λειτουργήσει στο νησί. Η υπογραφή του μνημονίου θα γίνει σήμερα Δευτέρα 10 Μαρτίου στις 7 μ.μ. ενώ τα εγκαίνια του Κέντρου στον χώρο του ΚΑΠΗ, θα γίνουν αύριο Τρίτη 11/3/14 στις 6 το απόγευμα.


Το Κέντρο θα παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη και βοήθεια για την πρόληψη και την απεξάρτηση, αλλά και ολοκληρωμένη ενημέρωση σε σχέση με την μάστιγα των ναρκωτικών.

Είναι μια σημαντική στιγμή για την Κάλυμνο η έναρξη λειτουργίας του Κέντρου του ΚΕΘΕΑ, αφού σημερινή πραγματικότητα σε σχέση με την διακίνηση και χρήση ναρκωτικών ουσιών στο νησί, τα τελευταία χρόνια έχει ξεπεράσει «τα όρια του συναγερμού».

Ακολουθεί σχετικό δελτίο τύπου – πρόσκληση της παράταξης του Δημάρχου, σχετικά με την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας και τα εγκαίνια του Κέντρου.
http://palmostiskalymnou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...