Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Συνελήφθησαν στη Μυτιλήνη δύο ανήλικοι πορτοφολάδες

Οι τρεις πιτσιρικάδες που έστηναν καρτέρι στο δημοτικό πάρκινγκ στη Μυτιλήνη και άρπαζαν τα πορτοφόλια από ανυποψίαστες γυναίκες, δεν είχαν ξεφύγει απλώς... από την προσοχή των μανάδων τους. Είχαν και τις... ευλογίες τους και μάλιστα σε μια από αυτές παρέδιδαν και τη λεία τους!
Τα τσιγγανόπουλα ηλικίας μόλις 10, 11 και 15 χρόνων συνελήφθησαν χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ασφαλείας, λίγη ώρα αφ' ότου έκλεψαν το πορτοφόλι μίας 42χρονης με 500 ευρώ με τη συνήθη μέθοδο της απασχόλησης.
Οι δύο 39χρονες μητέρες των τριών ανηλίκων που ειδοποιήθηκαν για τη σύλληψή τους και έσπευσαν να τα βρουν στο αστυνομικό τμήμα, συνελήφθησαν για παραμέληση της εποπτείας τους.

Μάλιστα, στην κατοχή της μιας 39χρονης μητέρας βρέθηκαν 390 ευρώ που προέρχονταν από το κλεμμένο πορτοφόλι και επιστράφηκαν στην 42χρονη! Έτσι, παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης κατηγορούμενη και για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. Οι αστυνομικοί ερευνούν τώρα αν οι τρεις πιτσιρικάδες έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...