Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Χιλιάδες ναρκωτικά χάπια σε σκάφος στην Κω

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών χαπιών εντόπισαν και κατάσχεσαν το βράδυ της Παρασκευής Λιμενικοί στη θαλάσσια περιοχή της Κω.


Ειδικότερα, στα πλαίσια προγραμματισμένης περιπολίας, εντοπίστηκε , ακυβέρνητο ταχύπλοο σκάφος ,τύπου Jet ski, με μοναδικό επιβαίνοντα έναν 59χρονο αλλοδαπό. 


Κατά τη διενέργεια ελέγχου από προσωπικό του περιπολικού σκάφους του Λιμενικού Σώματος και προσωπικού του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Κώ βρέθηκαν πάνω στο σκάφος δύο αυτοσχέδιες πλαστικές συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν χάπια ναρκωτικών ουσιών (πιθανόν τύπου ecstasy), η πρώτη μικτού βάρους 14.350γρ και η δεύτερη 16.950γρ αντίστοιχα. Μέσα σ’ αυτές τις συσκευασίες υπήρχαν συνολικά 20 σακούλες με χάπια ναρκωτικών ουσιών και ένα δοχείο το οποίο περιείχε σκόνη – άγνωστη ουσία (πιθανό συστατικό ναρκωτικών ουσιών). Η ποσότητα των χαπιών υπολογίζεται περίπου σε 98.500.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κω που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά , το ταχύπλοο σκάφος, ένα αυτοκίνητο του 59χρονου και το τρέιλερ μεταφοράς του.

Ο συλληφθείς πρόκειται να προσαχθεί, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα.

ΧΡ.ΠΑΠ./ efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...