Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Μήλος: Μηνύσεις σε Γεωργιάδη και Βρούτση

Για το Κέντρο Υγείας


Προηγήθηκε ένα μαζικό συλλαλητήριο για το ΙΚΑ και το Κέντρο Υγείας και όπως λέει και το γνωστό σύνθημα, «ο αγώνας συνεχίζεται».

Με ανακοίνωσή του το τοπικό εργατικό κέντρο, ενημερώνει για τα αποτελέσματα σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: "Μετά από συζήτηση με θέμα ¨Περαιτέρω ενέργειες για στελέχωση του Κέντρου Υγείας Μήλου και ανάκληση της απόφασης για το κλείσιμο του Υποκαταστήματος ΙΚΑ Μήλου¨ μεταξύ Συλλογικών Φορέων Μήλου και Συνέδρων Εργατικού Κέντρου Μήλου αποφασίστηκαν τα εξής :


·         Μήνυση στους Υπουργούς Υγείας κ. Άδωνη Γεωργιάδη και Εργασίας κ. Ιωάννη Βρούτση, από τον Δήμο Μήλου και όλους τους Φορείς Μήλου.
·         Συντονισμός με τα νησιά που αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα με τη Μήλο.
·         Αντιπροσωπεία στους Υπουργούς και απαίτηση λύσης των προβλημάτων υγείας και ασφάλειας.

Ορίστηκε τετραμελής επιτροπή για να συντονίσει τις παραπάνω ενέργειες.
Η επιτροπή αποτελείται από τους :
1.      Κυπραίο Σταμάτη
2.      Μάλλη Γεώργιο
3.      Μαρτάκη Γεώργιο
4.      Νίνο Φραντζέσκο".

O αγώνας εκτός από την πλευρά της διεκδίκησης, έχει και την πλευρά της αλληλεγγύης, έτσι το βράδυ του Σαββάτου 8 Φεβρουαρίου, πραγματοποιείται εκδήλωση ενίσχυσης του Κέντρου Υγείας Μήλου, με εισιτήρια ενίσχυσης και πρωτοβουλία ιδιωτικών φορέων, επιχειρήσεων και εθελοντών.

Ταυτόχρονα, ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Μήλου πρόσφερε βοήθεια στους αστέγους της Αθήνας, συγκεντρώνοντας και στέλνοντας στο Ίδρυμα Στήριξης Αστέγων Αθήνας, 55 κιβώτια με ρούχα.

Νάσος Μπράτσος / enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...