Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ρόδος: Συνελήφθη η περιβόητη ''Καλίνα'' - Το διάσημο μέντιουμ που είχε θησαυρίσει!

Η αστυνομία την αναζητούσε επί έναν ολόκληρο χρόνο - Η γυναίκα πάντα έβρισκε τον τρόπο να ξεγλιστράει...


Το... μέλλον δήλωνε ότι μπορούσε να δει μία 39χρονη τσιγγάνα η οποία όμως το μόνο που έκανε ήταν να αποσπά από τους πελάτες της χρήματα και κοσμήματα ως αμοιβή για τις ''μαντικές'' της ικανότητες! 


Περίπου ένα χρόνο είχαν πληροφορίες και καταγγελίες οι αστυνομικοί για τη δράση της κατά τα άλλα διάσημης τσιγγάνας που συστηνόταν ως «Καλίνα». Παρά τις έρευνες που γίνονταν η «Καλίνα» δεν είχε εντοπιστεί μέχρι προχθές (24-02-2014) οπότε και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη με την οποία και θα παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 39χρονη τσιγγάνα κατάφερε το προηγούμενο διάστημα να αφαιρέσει χρήματα και κοσμήματα από δύο γυναίκες και έναν άνδρα. Πιο συγκεκριμένα, κατάφερα να αποσπάσει το ποσό των 1.160 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 400 ευρώ από έναν άνδρα πελάτη της, το ποσό των 950 ευρώ από μία γυναίκα και επίσης 700 ευρώ σε μετρητά και χρυσά κοσμήματα αξίας 500 ευρώ από μία δεύτερη γυναίκα.

Πάντως η τσιγγάνα αν και έχει αναγνωριστεί από τους παθόντες, αρνείται τα όσα της καταλογίζονται και παραδέχτηκε ότι πήρε μόνο τα 1160 ευρώ από τον άνδρα ως δάνειο για αυτό και θα του τα επιστρέψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...