Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Λέσβος: Κύκλωμα εμπορίας κλεμμένων αυτοκινήτων, τέσσερις συλλήψεις

Εγκέφαλος της οργάνωσης είναι ένας 40χρονος Έλληνας, υπεύθυνος λειτουργίας μάντρας


Καλοστημένη επιχείρηση διακίνησης κλεμμένων αυτοκινήτων αποκάλυψε η Αστυνομία να «κρύβεται» στην περιοχή της Καλλονής στην κεντρική Λέσβο. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα. Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για εγκληματική οργάνωση, που έκανε κλοπές αυτοκινήτων τα οποία στη συνέχεια διέθετε προς πώληση με πλαστογραφημένα στοιχεία.


Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της τέλεσης διακεκριμένων κλοπών, της πλαστογραφίας και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Από τα στοιχεία της έρευνας προέκυψε ότι, εγκέφαλος της οργάνωσης είναι ένας 40χρονος Έλληνας, υπεύθυνος λειτουργίας της μάντρας, ενώ στον εκτελεστικό της πυρήνα, ανήκουν ένας 31χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος έμενε παράνομα στην Ελλάδα και εργαζόταν στη μάντρα, καθώς και ένας 31χρονος Έλληνας ιδιοκτήτης συνεργείου στη Λέσβο. Στο κύκλωμα εμπλέκεται και η 35χρονη ιδιοκτήτρια της επιχείρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...