Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Νέα δίκη για το ναυάγιο του Sea Diamond και κινητοποίηση των Σαντορινιών

Κάλεσμα για συμμετοχή στη νέα δίκη για το ναυάγιο, απευθύνουν τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Θηραίων Πολιτών για την Ανέλκυση του Sea Diamond. Όπως αναφέρουν:


«Συμπατριώτες και φίλοι της Σαντορίνης, Μετά τις βαριές ποινές που επεβλήθησαν από το Τριμελές Πρωτοδικείο Πειραιά, στους υπεύθυνους για το ναυάγιο του Sea Diamond, η πλοιοκτήτρια άσκησε έφεση και η υπόθεση ξαναδικάζεται στο Εφετείο Πειραιώς ξεκινώντας από την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014. 


Καλούμε όλο το Θηραϊκό λαό και τους απανταχού φίλους της Σαντορίνης, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Εφετείο Πειραιά, την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014, και ώρα 9:00 το πρωί, στην οδό Σκουζέ 3-5 και Φίλωνος για να διατρανώσουμε και πάλι το δίκαιο αίτημά μας για την ανέλκυση και απομάκρυνση του ρυπογόνου ναυαγίου από τη θάλασσά μας. Η αλήθεια πρέπει να λάμψει και πάλι όπως έγινε και πρόσφατα στα Δικαστήρια του Πειραιά που επέβαλαν βαριές ποινές σε αυτούς που προκάλεσαν με πρόθεση τη βύθιση του Sea Diamond και τη ρύπανση της Καλντέρας της Σαντορίνης. Αγαπάμε τον τόπο μας και νοιαζόμαστε γι 'αυτόν. Οι αγώνες μας και οι κόποι μας σύντομα θα δικαιωθούν! Δεν εγκαταλείπουμε τον δίκαιο αγώνα μας και δεν αφήνουμε το μέλλον μας μόνο στα δικά τους χέρια! ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...