Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Hellenic Seaways: Eπιπλέον δρομολόγια για Χίο-Μυτιλήνη και το Δεκέμβριο

Συνεπής στις δεσμεύσεις της προς το επιβατικό κοινό με επιπλέον δρομολόγια για Χίο-Μυτιλήνη και το Δεκέμβριο.


Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα, η Hellenic Seaways τονίζει ότι με συνέπεια λόγου και πράξης πραγματοποιεί τα δρομολόγια από Πειραιά προς Χίο και Μυτιλήνη το Δεκέμβριο όπως δεσμεύτηκε ότι θα κάνει για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.


Πιο συγκεκριμένα, από τον Οκτώβριο η εταιρία εξυπηρετεί τα νησιά της Χίου και της Μυτιλήνης με 4 δρομολόγια την εβδομάδα, ενώ αύξησε εκ νέου τα δρομολόγια της για το μήνα Δεκέμβριο προσθέτοντας ακόμα 3 δρομολόγια για τις 14/12, 21/12 και 28/12.

Τα δρομολόγια στις 24, 25, 31 Δεκεμβρίου και την 1η Ιανουαρίου δεν εκτελούνται, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, γεγονός που έχει ανακοινωθεί και εγκριθεί από τον Ιανουάριο του 2013 όταν ανακοινώθηκαν τα δρομολόγια της εταιρίας για όλο το έτος.

Η πρωτοβουλία της Hellenic Seaways για αύξηση των δρομολογίων τον Δεκέμβριο, ελήφθη με απόλυτη ευαισθησία και αίσθημα υπευθυνότητας απέναντι στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών αλλά και των επιβατών συνολικά, ιδίως κατά την περίοδο των εορτών.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...