Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Αυτοκτόνησε εθνοφύλακας στη Λήμνο

Με το G 3 του αυτοκτόνησε Εθνοφύλακας στη Λήμνο.


Στο σημείωμα που άφησε κάνει λόγο για τα ανυπέρβλητα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε. 


Πριν από περίπου ένα χρόνο είχε αναγκαστεί να κλείσει το μαγαζί που διατηρούσε στη Μύρινα της Λήμνου και τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε τον κίνδυνο της έξωσης από το σπίτι του.

Σύμφωνα με το limnosfm100.gr, πριν οπλίσει το G3 που είχε στην κατοχή του, αφού ανήκε στο τμήμα Εθνοφυλακής άφησε σημείωμα στο οποίο ανέφερε «Δεν μπορώ να ζω άλλο σε βάρος των φίλων μου. Χειμώνιασε και πρέπει να μείνω άστεγος. Η υγεία μου είναι χάλια. Έχω 1 χρόνο να πάρω τα φάρμακα για το ζάχαρο. Παρακαλώ τον Μητροπολίτη Λήμνου να αφήσει να με θάψουν ως Χριστιανό. Αντίο σε όλους.»

Τα τελευταία χρόνια ο 59χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από ένα χρόνο είχε αναγκαστεί να κλείσει το μαγαζί που διατηρούσε στη Μύρινα της Λήμνου και τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε τον κίνδυνο της έξωσης από το σπίτι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...