Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Μυτιλήνη: Αγροτικό με άχυρο σκορπά τον «τρόμο»

Φορτηγό με άχυρο σκόρπισε τον τρόμο στην Εθνική οδό Μυτιλήνης-Καλλονής και συγκεκριμένα στο δρόμο που άνοιξε πρόσφατα μετά τις εργασίες που είχαν γίνει λίγο πριν το στρατόπεδο της Μεραρχίας 98 ΑΔΤΕ.


Σε μια στιγμή όταν το αγροτικό όχημα παλαιού τύπου ανηφόριζε για να βγει στο κεντρικό δρόμο που οδηγεί στην Μυτιλήνη οι μπάλες από άχυρο άρχισαν να διαλύονται και να έρχονται κομμάτια από άχυρο πάνω στα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Ευτυχώς σύμφωνα με το lesvospost δεν είχαμε κανένα ατύχημα καθώς τα αυτοκίνητα που ήταν πίσω από το αγροτικό είχαν κρατήσει απόσταση ασφαλείας, και προσπαθούσαν μετά βίας να προσπεράσουν το προπορευόμενο αγροτικό.

Φυσικά το οδόστρωμα κατά μήκος της επαρχιακή οδό Μυτιλήνης-Καλλονής γέμισε με άχυρα, είτε σε μικρά κομμάτια είτε σε μεγάλα βάζοντας σε κίνδυνο τα διερχόμενα αυτοκίνητα που ακολουθούσαν.

Όπως βλέπουμε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του LesvosPost.com ο οδηγός του αγροτικού οχήματος δεν έχει δέσει σχεδόν καθόλου τις μπάλες άχυρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...