Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Ανακοίνωση των απολυμένων εργαζόμενων, στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Ρόδου

Την Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου, φτάσαμε να μετράμε 6 μήνες μαύρο στην ΕΡΤ, στη Δημοκρατία, στη ζωή και στην εργασία μας. Έξη μήνες από τις 11 Ιουνίου που η μνημονική συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, έδωσαν βορά για τροφή στην τρόικα τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, ‘’δημιουργώντας’’ στην θέση της το κυβερνητικό μόρφωμα, την ΔΤ.


Ανακοίνωση των απολυμένων εργαζόμενων, στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Ρόδου, για τους 6 μήνες από το κλείσιμο της ΕΡΤ


Μισός χρόνος, χωρίς χαρτιά απόλυσης, ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ, χωρίς να μας έχουν καταβληθεί ούτε καν οι νόμιμες αποζημιώσεις της παράνομης απόλυσης μας.

Έτσι, εμείς οι ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ εργαζόμενοι της ΕΡΤ στον Ραδιοφωνικού Σταθμού Ρόδου, που δεν συμμετέχουμε στην λειτουργία του μορφώματος της ΔΤ, ΔΕΝ ‘’υπογράψαμε’’ τις συμβάσεις συνεργασίας με αυτούς που μας απέλυσαν, μας έβρισαν, μας λοιδόρησαν, πήραν την ζωή μας, την δικά μας και των οικογενειών μας.
Συνεχίζουμε την παρουσία μας, κάτω από δύσκολες συνθήκες, στον αέρα και την κοινωνία της Δωδεκανήσου και όχι μόνον. Παράγουμε πλήρες τοπικό πρόγραμμα, κρατώντας τους πομπούς στον αέρα και τις συχνότητες του σταθμού μας, ανοιχτές για όλους.

Εμείς οι ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ εργαζόμενοι της ΕΡΤ στον Ραδιοφωνικού Σταθμού Ρόδου, είμαστε αλληλέγγυοι σε όλη την κοινωνία, σε όλους όσους πλήττονται από την μνημονική πολιτική, του μαύρου και των ΜΑΤ.

Εμείς οι ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ εργαζόμενοι της ΕΡΤ στον Ραδιοφωνικού Σταθμού Ρόδου, συνεχίζουμε, μαζί με όλους τους αγωνιζομένους συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα, τους Περιφερειακούς σταθμούς, την Θεσσαλονίκη, αλλά και στην Αθήνα, μέσα από το ertopen.com.

Εμείς οι ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ εργαζόμενοι της ΕΡΤ στον Ραδιοφωνικού Σταθμού Ρόδου, τεχνικοί, δημοσιογράφοι και διοικητικοί, συνεχίζουμε μέχρι τέλους, για μια ΕΡΤ απαλλαγμένη τις ‘’ιερές αγελάδες’’ και τους ‘’εγκάθετους’’ κάθε κυβέρνησης, μιας και όλοι αυτοί ήδη έπιασαν στασίδι στο μόρφωμα της ΔΤ.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν και συνεχίζουν να μας συμπαραστέκονται αγνά και άδολα, ηθικά και υλικά, σε αυτόν τον αγώνα μας.
Συνεχίζουμε μέχρι τελικής δικαίωσης, να κρατάμε την ΕΡΤ και την Περιφέρεια ζωντανή.

Εκπέμπουμε στους 92,7 – 93,1 – 98,4MHZ στα FM για τα Δωδεκάνησα και 1260KHZ στα Μεσαία, για όλη την Ελλάδα.

Οι ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ εργαζόμενοι της ΕΡΤ, στον Ραδιοφωνικού Σταθμού Ρόδου.

Site: erarodos.blogspot.gr    erarodou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...