Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Μυτιλήνη: Τον πρόλαβαν πριν δραπετεύσει από τα κρατητήρια

Γλίτωσαν τους μπελάδες και την παραπομπή τους στη δικαιοσύνη κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης που πρόλαβαν στο παρά πέντε έναν αλλοδαπό κρατούμενο πριν «πετάξει» προς την ελευθερία


Ο 52χρονος Παλαιστίνιος βρισκόταν αρκετές μέρες στα κρατητήρια της συγκεκριμένης υπηρεσίας στη Λέσβο, αλλά φαίνεται ότι το είχε βάλει σκοπό να μην παραμείνει για πολύ κρατούμενος. 


Χωρίς να τον αντιληφθούν οι υπεύθυνοι του κρατητηρίου, βάλθηκε να προσπαθεί να ξεκολλήσει τα κάγκελα από το παράθυρο του κελιού του.

Όμως, λίγο πριν καταφέρει να ανοίξει αρκετά το κενό ώστε να χωράει από μέσα, οι αστυνομικοί τον πήραν είδηση και του ανακοίνωσαν ότι συλλαμβάνεται για απόπειρα απόδρασης.

Με αυτή την κατηγορία, ο 52χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης και, φυσικά, όταν επέστρεψε στα κρατητήρια άλλαξε κελί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...