Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Ρόδος: Νέα σύλληψη για «μαϊμού» προϊόντα


Τα προϊόντα απομίμησης έφεραν αντιγραφές των γνήσιων εμπορικών σημάτων γνωστών εταιρειών του εξωτερικού - Τα εμπορεύματα κατασχέθηκαν

Άλλος ένας επιχειρηματίας -ο δεύτερος μέσα σε λίγες ημέρες- συνελήφθη στη Ρόδο, επειδή εμπορευόταν δεκάδες προϊόντα απομίμησης και έφεραν αντιγραφές των γνήσιων εμπορικών σημάτων γνωστών εταιρειών του εξωτερικού.


Πρόκειται για έναν 51χρονο ο οποίος ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ενώ οδηγούσε το Ι.Χ. φορτηγάκι του στην Ιαλυσό και υποβλήθηκε σε έρευνα. Μέσα στο όχημα βρέθηκαν συνολικά 189 τεμάχια από ενδύματα, υποδήματα και άλλα προϊόντα «μαϊμού» με τα λογότυπα των πραγματικών.

Τα εμπορεύματα κατασχέθηκαν ως προϊόντα παρεμπορίου μαζί με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 51χρονος, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου με την κατηγορία της κατοχής προϊόντων απομίμησης με σκοπό την εμπορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...