Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Λέσβος 2013: Εγκυος ζει μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο

Αντιμέτωπο με το σκληρό πρόσωπο της ελληνικής πραγματικότητας βρίσκεται ένα άστεγο ζευγάρι στη Λέσβο. Το ζευγάρι ζει μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο, την ώρα, μάλιστα, που η γυναίκα διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.


Το νεαρό ζευγάρι από τη Βουλγαρία, έμενε για 15 χρόνια σ' ένα σπιτάκι στα Πάμφιλα όσο κατάφερνε να κάνει κάποια μεροκάματα και να κερδίζει λίγα χρήματα για να ζήσει.Τον τελευταίο ενάμιση μήνα όμως έχουν βρει καταφύγιο σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο είναι παρκαρισμένο στο πάρκινγκ του λιμανιού στην Παναγιούδα Λέσβου.

Τις νύχτες η έγκυος γυναίκα, η Μάια βολεύεται στο πίσω κάθισμα ενώ ο σύζυγός της προσπαθεί να ξεκουραστεί ανάμεσα στο λεβιέ των ταχυτήτων και το τιμόνι. Οσο για ζέστη... αυτή είναι ξεχασμένη λέξη.

Την υπόθεση έφερε στο φως της δημοσιότητα το LesvosNews με την ελπίδα ότι θα βρεθεί κάποια λύση ώστε το μωρό τους όταν γεννηθεί να έχει τη στοιχειώδη φροντίδα και διαβίωση.

Η ζωή τους... ένας αγώνας δρόμου μέσα σε ένα αυτοκίνητο που δεν κινείται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...