Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Σοκ στη Μυτιλήνη: Ξεψύχησε ξαφνικά παιδάκι 1,5 έτους

Μελάνιασε αφότου το τάισε η μητέρα του - Εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο

Θρήνος στη Μυτιλήνη από τον ξαφνικό χαμό ενός παιδιού μόλις 1,5 έτους. Συγκεκριμένα, η μικρή κοινωνία της Ερεσού στη λέσβου είναι συγκλονισμένη από το δράμα της οικογένειας που εντελώς ξαφνικά έχασε το μικρό της άγγελο.

Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή το βράδυ, όταν η μητέρα του παιδιού, αφού το τάισε, είδε ότι εκείνο άρχισε να μελανιάζει. Αμέσως κάλεσε σε βοήθεια τους γείτονες, αλλά όλοι μαζί με τρόμο έβλεπαν ότι η κατάσταση χειροτέρευε.

Με γρήγορες διαδικασίες το παιδάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο αλλά κατά την μεταφορά του εξέπνευσε. Μέσα ση Δευτέρα στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης θα πραγματοποιηθεί ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για μια πολύτεκνη οικογένεια, η μητέρα κατάγεται από την Τουρκία, ενώ ο πατέρας από την Ερεσό, όπου και κατοικούσαν τα τελευταία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...