Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Προβολή της Σκιάθου στην τουριστική έκθεση WTM του Λονδίνου


H Σκιάθος συγκέντρωσε την προσοχή των επισκεπτών της έκθεσης αξιοποιώντας τις ευνοϊκές συνθήκες της αγοράς με τις νέες απευθείας πτήσεις από βρετανικές πόλεις προς τον διεθνή αερολιμένα Σκιάθου JSI 'Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης'.


Με επιτυχία σημειώθηκε η παρουσία της Σκιάθου στην διεθνή τουριστική έκθεση WTM στο Λονδίνο. Για πολλοστή χρονιά συμμετέχει ο Δήμος Σκιάθου με δικό του περίπτερο, έχοντας ως στόχο την προσέλκυση ακόμη περισσότερων τουριστών στη διάρκεια της νέας σεζόν. Αντιπροσωπεία του Δήμου Σκιάθου, αλλά και επιχειρηματίες του νησιού βρέθηκαν στη βρετανική πρωτεύουσα, και πραγματοποίησαν επαφές με παράγοντες του εξωτερικού, προκειμένου να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο το κύμα των Βρετανών τουριστών, οι οποίοι αποτελούν εκ των πραγμάτων το κέντρο βάρους στο σύνολο των αλλοδαπών επισκεπτών του νησιού.H Σκιάθος, η “κοσμοπολίτισσα” των Β. Σποράδων, συγκέντρωσε την προσοχή των επισκεπτών της έκθεσης αξιοποιώντας τις ευνοϊκές συνθήκες της αγοράς με τις νέες απευθείας πτήσεις από βρετανικές πόλεις προς τον διεθνή αερολιμένα Σκιάθου JSI “Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης”. Την υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη καλωσόρισε στο περίπτερο της Σκιάθου ο κ. Αριστείδης Δερβένης, συνιδιοκτήτης μαζί με τον κ. Πέτρο Δερβένη του ξενοδοχείου Skiathos Palace, εκδηλώνοντας την πρόθεση των ξενοδόχων και τουριστικών πρακτόρων του νησιού για συνέργειες και στοχευμένες δράσεις στο άμεσο μέλλον.

Στην έκθεση WTM του Λονδίνου επίσης συμμετείχαν ο κ. Νικόλαος Πλωμαρίτης, δήμαρχος Σκιάθου, ο κ. Αλέξανδρος Ευσταθίου, τουριστικός πράκτορας του Dolphin of Skiathos, ο κ. Σέργιος Στερεόπουλος, τουριστικός πράκτορας του Gats Travel και ο κ. Αργύρης Μεργιάς, υπευθυνος τουριστικής προβολής Δήμου Σκιάθου.

Σημειώνεται ότι βραβευμένη φωτογραφία, η οποία παρουσιάζει ακτή της Σκιάθου, κατείχε περίοπτη θέση στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα του World Travel Market και ως εκ τούτου ο ήμος εκτιμά ότι το γεγονός αυτό θα συμβάλει αποφασιστικά στην προσέλκυση και νέων εν δυνάμει επισκεπτών του νησιού και των Βορείων Σποράδων κατ’επέκταση.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...