Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

On line ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές ακριτικών νησιών

Το πιλοτικό πρόγραμμα για on line φροντιστηριακά μαθήματα στους μαθητές των ακριτικών νησιών, δρομολόγησε η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας, η οποία και το χρηματοδοτεί


Πιλοτικό πρόγραμμα για on line φροντιστηριακά μαθήματα στους μαθητές των ακριτικών νησιών, δρομολόγησε η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας, η οποία και το χρηματοδοτεί. 


Ήδη αντιπροσωπεία του Σωματείου Φροντιστών Δωδεκανήσου βρέθηκε στην ακριτική Τήλο ξεκινώντας από εκεί το πιλοτικό πρόγραμμα δωρεάν ενισχυτικής διδασκαλίας για τους 22 μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου του νησιού. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε και on line σύνδεση, μέσω Skype, με φροντιστήριο της Ρόδου. Το πιλοτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει :

• Αποστολή σημειώσεων και διαγωνισμάτων στα email των μαθητών και μαθητριών, ώστε να επισημαίνονται και να διορθώνονται παραλείψεις και λάθη που αφορούν κάθε παιδί ξεχωριστά.

• On line σύνδεση μέσω Skype με τα νόμιμα φροντιστήρια όλης της Ελλάδας σε συγκεκριμένες ώρες και ημέρες  για ενισχυτική διδασκαλία εξ αποστάσεως.

• Νέα επίσκεψη στη Τήλο το επόμενο διάστημα. Στην νέα  συνάντηση θα συμμετέχει ψυχολόγος, διατροφολόγος, και ειδικός επαγγελματικού προσανατολισμού .

Η on line ενισχυτική διδασκαλία θα παρέχεται εντελώς δωρεάν από τους ιδιοκτήτες των φροντιστηρίων με την εθελοντική εργασία των καθηγητών που δουλεύουν σε αυτά, ενώ στόχος είναι η επέκταση του προγράμματος και σε άλλα ακριτικά νησιά, όπως οι Λειψοί, το Καστελόριζο και η Κάσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...