Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Ο Τέρενς Κουίκ στις επετειακές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Μυτιλήνης

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ  ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ


Ο Βουλευτής Επικρατείας  και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, θα παραστεί την Παρασκευή (8/11/2013) στις επετειακές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Μυτιλήνης από τον τουρκικό ζυγό το 1912.

Εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο  του Κινήματος Πάνο Καμμένο, θα παραστεί στη Δοξολογία, θα καταθέσει στεφάνι και θα παρακολουθήσει την παρέλαση μακρυά από την εξέδρα των μνημονιακών επισήμων, μαζί με τους Πολιτευτές και τα μέλη της τοπικής Συντονιστικής των ΑΝΕΛ.

Οι εκδηλώσεις αυτές συμπίπτουν για την Λέσβο και με την  εορτή των Αρχαγγέλων, καθώς ένας από τους κορυφαίους προσκυνηματικούς τόπους του νησιού, είναι ο Ταξιάρχης του Μανταμάδου.

Ο Τέρενς Κουίκ θα επιστρέψει στην Αθήνα αργά το μεσημέρι, προκειμένου  να συμμετάσχει μαζί με όλη την  Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ στην τριήμερη συζήτηση για την πρόταση μομφής που κατέθεσε στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ για την ΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...