Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Συνέλαβαν το δημοσιογράφο Σ. Μπαλάσκα - απόπειρα εκφοβισμού

Στα όσα πρωτοφανή συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, ακόμα μια απόπειρα εκφοβισμού των δημοσιογράφων, ήρθε να προστεθεί από τη Λέσβο. Αναδημοσιεύουμε χωρίς καμία παρέμβαση στο κείμενο την ανακοίνωση του ΣΕΜΜΕΛ:  


  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ Σ.ΜΠΑΛΑΣΚΑ

Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Λέσβου εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για τη σύλληψη του δημοσιογράφου Στρατή Μπαλάσκα για δημοσίευμά του, μετά από μήνυση του διευθυντή του 6ου Γυμνασίου Μυτιλήνης κ. Μακρυπούλια, ο οποίος θεώρησε το άρθρο ως «συκοφαντική δυσφήμηση διά του Τύπου».

Ο Βασίλης Μακρυπούλιας είναι γνωστός στην κοινωνία της Μυτιλήνης για τις εθνικοσοσιαλιστικές του πεποιθήσεις και με τη μήνυση αυτή προσπαθεί να τρομοκρατήσει το δημοσιογράφο για να μην ασκεί κριτική εναντίον του.

Η προσπάθεια ποινικοποίησης της αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας και ο έλεγχος της ενημέρωσης δε θα περάσουν. Ο κ. Μακρυπούλιας θα βρει αντιμέτωπους όχι μόνο το σύνολο των εργαζομένων στα τοπικά Μ.Μ.Ε., αλλά και όλο το δημοκρατικό λαό της Λέσβου.

Το ΣΕΜΜΕΛ ζητά να σταματήσει κάθε δίωξη κατά του δημοσιογράφου Στρατή Μπαλάσκα.


 Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Με την παράκληση να μεταδοθεί, να δημοσιευτεί και να αναρτηθεί


Η πρόεδρος                                                                 Η γραμματέας
Χριστίνα Καλλέργη                                                          Ανθή Παζιάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...