Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Φάρμακα παρέδωσε το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής στην Καλλονή Λέσβου

Την στήριξη τους στους ανασφάλιστους πολίτες της Μυτιλήνης και της Καλλονής Λέσβου με την μηνιαία αποστολή φαρμάκων προσέφεραν ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και η «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Κλιμάκιο εθελοντών ιατρών του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του ΙΣΑ Γιώργο Πατούλη και τον Γενικό Διευθυντή του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της ΙΑΑ, ανταποκρινόμενοι στις εκκλήσεις φορέων του νησιού, κατέγραψε τα τοπικά προβλήματα και παρέδωσε 20 κιβώτια φαρμάκων και υγειονομικού υλικού στο Κέντρο Υγείας Καλλονής Λέσβου και στον πατέρα Ευστράτιο Δήμου της ΜΚΟ «ΑΓΚΑΛΙΑ».

«Σε μια Ελλάδα που η οικονομική κρίση πλήττει την οικογένεια το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, αγωνίζεται προκειμένου να μην μείνει κανείς ανασφάλιστους χωρίς το γιατρό και το φάρμακο του» δήλωσε ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης.

«Ζητήσαμε από τους γιατρούς να μας στείλουν λίστα με ανασφάλιστους και απόρους ασθενείς τους οποίους και θα υιοθετήσουμε καλύπτοντας κάθε μήνα το φάρμακο της» πρόσθεσε.

«Προσπαθούμε να γεφυρώσουμε την έλλειψη με την ανταπόκριση, τον γιατρό με τον ασθενή, τον ασθενή με το φάρμακο. Τα προβλήματα είναι πολλά και το χειρότερο γίνονται περισσότερα και δυσεπίλυτα. Μαζί με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, όσο αντέχουμε, θα προσπαθούμε να στηρίζουμε όσους υποφέρουν » είπε ο διευθυντής της Αποστολής, Κωνσταντίνος Δήμτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...