Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Μυτιλήνη: Έκανε το διαμέρισμά της... οίκο ανοχής

Οι ιδιοκτήτες του διαμερίσματος ενημέρωσαν αστυνομικούς της Ασφάλειας ότι κάτι περίεργο συνέβαινε στο σπίτι της 37χρονης Βουλγάρας και εκείνοι έκαναν έρευνα


Κανείς δεν φανταζόταν ότι η όμορφη Βουλγάρα που είχε νοικιάσει ένα διαμέρισμα στη Μυτιλήνη θα το διαμόρφωνε σε… οίκο ανοχής και μάλιστα αρκετά πολυτελή. 

Όμως, τα… πλήθη ανδρών που μπαινόβγαιναν καθημερινά, δεν ήταν δυνατό να περάσουν απαρατήρητα.

Οι ιδιοκτήτες του διαμερίσματος ενημέρωσαν αστυνομικούς της Ασφάλειας ότι κάτι περίεργο συνέβαινε στο σπίτι της 37χρονης Βουλγάρας και εκείνοι έκαναν έρευνα, από την οποία διαπίστωσαν ότι είχε διαμορφώσει κατάλληλα έναν χώρο στο εσωτερικό όπου υποδεχόταν τους πελάτες που έκλειναν «ροζ» ραντεβού μαζί της μετά από τηλεφωνική επικοινωνία.

Σε βάρος της 37χρονης ενοίκου του παράνομου οίκου ανοχής βεβαιώθηκε παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων και, φυσικά, οι ιδιοκτήτες του διαμερίσματος της ζήτησαν να τα… μαζέψει και να φύγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...