Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Μυτιλήνη: Συμμορίες ανηλίκων απειλούν άλλα παιδιά

Συμμορίες ανηλίκων δρουν ανεξέλεγκτα στην πόλη της Μυτιλήνης, τρομοκρατώντας παιδιά άλλων ηλικιών και ασκώντας σε αυτά βία λεκτική, αλλά και σωματική.
Παράδειγμα, το βράδυ του περασμένου Σάββατου 2 Νοεμβρίου, όταν ομάδα παιδιών αποτελούμενη από 15 περίπου άτομα, χτύπησε σύμφωνα με μαρτυρίες, τέσσερα παιδιά που μόλις είχαν βγει από ιντερνέτ-καφέ της πόλης και κατευθύνονταν προς τα σπίτια τους.

Άλλο ένα περιστατικό βίας όπου θύτες και θύματα είναι ανήλικα παιδιά, ξετυλίγεται στη Λέσβο και πιο συγκεκριμένα στην πόλη της Μυτιλήνης. Αυτήν τη φορά, η βία ασκείται έξω από το σχολείο, σε χώρους όπου συχνάζουν έφηβοι σύμφωνα με το lesvospost

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με διασταυρωμένες πληροφορίες, παρέα τεσσάρων παιδιών είχε πάει το προηγούμενο Σάββατο σε γνωστό ίντερνετ-καφέ στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Εκεί κάποιοι άλλοι έφηβοι τους έσπρωχναν από τα καθίσματα, τους ζητούσαν λεφτά για να παίξουν παιχνίδια και γενικότερα τους παρενοχλούσαν.

Όπως αναφέρει στο δημοσίευμα της η Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ βέβαια, αυτού του είδους η συμπεριφορά δεν αποτελεί πρωτοφανές γεγονός, όπως είπαν τα παιδιά-θύματα, καθώς έχει επαναληφθεί αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα και κυρίως τα τρία τελευταία Σάββατα που επισκέφθηκαν τη συγκεκριμένη επιχείρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...