Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Στη Χίο ο Τέρενς Κουίκ

Στη Χίο βρίσκεται από το πρωί (11.11.2013) ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, για τις επίσημες εκδηλώσεις της απελευθέρωσης του νησιού από τους Τούρκους το 1912. 


Θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ναό, στην οποία θα χοροστατήσει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, για να ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στον χώρο «Ηρώων της Χίου» και μετά η σχολική και στρατιωτική παρέλαση. 

Σε αυτό το πολλοστό ταξίδι του στη Χίο, που είναι υπό την κοινοβουλευτική του ευθύνη, ο Τέρενς Κουίκ θα έχει την ευκαιρία να προωθήσει το ολοκληρωμένο κυβερνητικό πρόγραμμα των ΑΝΕΛ.

Ταυτόχρονα θα ελέγξει  την πορεία διαχείρησης των εκκρεμών προβλημάτων του νησιού που καταγράφει και παρακολουθεί από κοντά το Κίνημα με τη φροντίδα των Πολιτευτών του και της τοπικής Συντονιστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...