Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Ταλαιπωρία εν πλω για εκατοντάδες Ικαριώτες

Οδύσσεια στο πέλαγος


Καταγγελίες για «αξέχαστο» ταξίδι, έκαναν στο enet, εκατοντάδες Ικαριώτες, ανάμεσά τους εκπρόσωποι φορέων, συνδικαλιστές και εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, που πήραν μέρος στο συλλαλητήριο για την υγεία στην Αθήνα, την Παρασκευή και ακολούθως επέστρεφαν με το πλοίο «Θεόφιλος».

Αρχικά καταγγέλλουν ότι το πλοίο έφυγε με καθυστέρηση μιάμισης ώρας (6.30μμ αντί 5μμ), ακολούθως ότι πήγαινε απελπιστικά αργά και μύριζε πετρέλαιο, ενώ τα ανοιχτά WC ήταν μόλις δύο. Το πλοίο έρχονταν από πολύμηνη ακινησία και όπως αναφέρουν οι καταγγέλλοντες δεν είχε κάνει δοκιμαστικό πλου, μετά τις τεχνικές εργασίες που είχαν πραγματοποιηθεί.


Δηλώνουν ότι οι αξιωματικοί του πλοίου, απάντησαν στα παράπονά τους, ότι το πλοίο άργησε να φύγει γιατί ανεφοδιάζονταν, ότι δεν πηγαίνει αργά, αλλά τους φαίνεται, ότι φταίνε οι ίδιοι για τη μη λειτουργία των WC, καθώς και άλλες δικαιολογίες. Εν πλω συγκεντρώθηκαν υπογραφές επιβατών και όταν το πλοίο θα έπιανε το πρώτο λιμάνι (Σύρος) θα έκαναν καταγγελία στο τοπικό λιμεναρχείο, ενώ οι επόμενες ενέργειες θα γίνουν όταν φτάσουν στο νησί τους και φυσικά όταν συνέλθουν.

Υπενθυμίζεται ότι όταν είχαν φτάσει το πρωί της Παρασκευής στον Πειραιά, έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Ναυτιλίας για την κακή κατάσταση των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών και μετά πήγαν στο συλλαλητήριο έξω από το υπουργείο Υγείας.

Νάσος Μπράτσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...