Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Ρόδος: Άνοιγαν εκκλησίες, σχολεία και κινηματογράφους!

12 περιπτώσεις διαρρήξεων  εξιχνιάστηκαν ύστερα από την προσαγωγή των δραστών ηλικίας 19 και 44 χρόνων, που έγινε τυχαία από τους αστυνομικούς


Τους τελευταίους δυο μήνες, ένα «δίδυμο» διαρρηκτών είχε προκαλέσει... πονοκέφαλο στους άνδρες της Ασφαλείας με τις απανωτές εισβολές του σε επιχειρήσεις, σχολικά συγκροτήματα, εκκλησίες, ακόμη και... κινηματογράφους στην πόλη της Ρόδου και σε άλλες περιοχές του νησιού.


Το περίεργο είναι ότι οι περισσότερες από τις διαρρήξεις δεν είχαν καταγγελθεί και οι συνολικά 12 περιπτώσεις εξιχνιάστηκαν ύστερα από την προσαγωγή των δραστών ηλικίας 19 και 44 χρόνων, που έγινε τυχαία από τους αστυνομικούς! Και μπορεί να ομολόγησαν τις κλοπές, αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Στην πόλη της Ρόδου, οι δράστες είχαν χτυπήσει το ταμείο ενός κινηματογράφου, ένα μίνι μάρκετ, δυο εστιατόρια, το κυλικείο ενός σχολείου, μια καφετέρια, ένα ζαχαροπλαστείο και μια τουριστική επιχείρηση και το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη της, ενώ στην Παστίδα, την Κοσκινού και το 5ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ρόδου- Λίνδου τρεις εκκλησίες.

Σε όλες τις περιπτώσεις προκάλεσαν φθορές, αλλά η λεία τους δεν ήταν αυτή που περίμεναν καθώς συνοψίζεται σε 350 ευρώ, μια τηλεόραση, τρία κινητά, έναν φορτιστή φορητού υπολογιστή και τρία μικρόφωνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...