Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Νέες επισκέψεις στη Σάμο και στην Άνδρο του Τέρενς Κουίκ


Νέα έκτακτη επίσκεψη στη Σάμο θα πραγματοποιήσει ΣΗΜΕΡΑ Τρίτη (19/11/2013) ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει υπό την κοινοβουλευτική του εποπτεία τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και τις Κυκλάδες.
Την Τετάρτη, ο Τέρενς Κουίκ θα μεταβεί στην Άνδρο, όπου θα εκπροσωπήσει τον Πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τα Εισόδια της Θεοτόκου.


ΣΑΜΟΣ

Η έκτακτη επίσκεψη στη Σάμο αποφασίστηκε μετά από την αντιδημοκρατική απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους να απαγορεύσει στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - όπως και στα άλλα κόμματα - την κατάθεση στεφάνου στις εκδηλώσεις για την Ένωση της νήσου με τη μητέρα Ελλάδα. Εκδηλώσεις, οι οποίες έγιναν ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου, όπου το πρώτιστο μέλημα του Αντιπεριφερειάρχη θα έπρεπε να είναι η απόδοση τιμών στη Δημοκρατία με την προάσπιση και την προαγωγή του κοινοβουλευτισμού.

Για το θέμα αυτό, ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΛ θα δώσει στις 10:30 Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του Κινήματος στο Βαθύ της Σάμου. Φυσικά θα απαντήσει και για ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, αλλά και για γενικότερα θέματα που αφορούν το νησί.

Έχει επίσης προγραμματιστεί συνάντηση με το νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Σάμου, τους Διευθυντές του ΟΑΕΔ και του ΟΑΕΕ, αλλά και άλλους φορείς.

ΑΝΔΡΟΣ

Ο Τέρενς Κουίκ θα αφιχθεί στην Άνδρο το πρωί της Τετάρτης. Το αναλυτικό πρόγραμμα των επαφών θα ανακοινωθεί από την τοπική Συντονιστική των ΑΝΕΛ.

Βεβαιωμένη είναι η συνάντηση με το Δήμαρχο Γιάννη Γληνό στις 11:00.

Το βράδυ, ο Τέρενς Κουίκ θα παραστεί μαζί με Πολιτευτές, την Περιφερειάρχη Κυκλάδων και τα μέλη της τοπικής Συντονιστικής του Κινήματος στον Εσπερινό και στη Λιτάνευση της εικόνας της Παναγιάς Αγριδιώτισσας, στο Γιαννησαίο, τιμώντας τα Εισόδια της Θεοτόκου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...