Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Κως: Βίαζε επί ένα χρόνο ένα 14χρονο κορίτσι!

Σε βάρος του φερόμενου ως βιαστή είχε ασκηθεί δίωξη για βιασμό και αποπλάνηση παιδιού κατ' εξακολούθηση

Μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια και μια σειρά από αναβολές, θα καθίσει τελικά στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δωδεκανήσου ένας 35χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι, με βία και απειλές, εξανάγκαζε επί σχεδόν ένα χρόνο ένα ανήλικο κορίτσι στην Κω να υφίσταται αλλεπάλληλους βιασμούς!

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 35χρονος φέρεται να βίαζε το άτυχο κορίτσι από τις 5 Ιανουαρίου 2004 ως τις 30 Νοεμβρίου της ίδιας χρονιάς! Στο διάστημα αυτό, μετέφερε την ανήλικη με το αυτοκίνητο του σε διαφορετικό ερημικό μέρος κάθε φορά και, απειλώντας ότι θα αποκαλύψει στους γονείς της τα πάντα, ερχόταν σε κατά φύσιν συνουσία μαζί της. Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν, αυτό επαναλήφθηκε τουλάχιστον 20 φορές!

Σε βάρος του φερόμενου ως βιαστή είχε ασκηθεί δίωξη για βιασμό και αποπλάνηση παιδιού κατ' εξακολούθηση, αλλά μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Κω είχε αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισής του κάθε 1η και 16η του μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και καταβολή εγγύησης ύψους 4.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...