Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Συνεργασία της LG με την Υδρομετάλ ΑΕΒΕ για τα προϊόντα κλιματισμού και θέρμανσης στη Ρόδο

Η LG Electronics Hellas (LG) ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία με την Υδρομετάλ ΑΕΒΕ, η οποία αποτελεί επίσημο συνεργάτη προϊόντων κλιματισμού της LG στη Ρόδο. Οι δύο εταιρίες θα παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις με εξελιγμένα προϊόντα και συνεχή εξυπηρέτηση για τον κλιματισμό και τη θέρμανση στους οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Η LG Electronics Ελλάς, ηγέτιδα εταιρία στους κλάδους θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού με μεγάλη ποικιλία οικιακών κλιματιστικών προηγμένης τεχνολογίας και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του τεχνικού τμήματος της εταιρίας Υδρομετάλ ΑΕΒΕ, προσφέρουν προϊόντα και ολοκληρωμένες επαγγελματικές εφαρμογές υψηλών επιδόσεων με εξαιρετική ενεργειακή απόδοση και τεχνική υποστήριξη. Επιπλέον, ο κομψός και εντυπωσιακός τους σχεδιασμός προσδίδει στο χώρο υψηλή αισθητική.

Όσον αφορά στους επαγγελματικούς χώρους, οι μονάδες κλιματισμού και θέρμανσης της LG συνδυάζουν πολλά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και παρέχουν ένα άνετο και υγιές περιβάλλον. Ο ισχυρός συνδυασμός κορυφαίας απόδοσης, λειτουργικότητας και εντυπωσιακής εμφάνισης καλύπτει τις ανάγκες του κτιρίου και του χώρου για την καλύτερη ενεργειακή συμπεριφορά τους. Παράλληλα, τα προϊόντα και οι τεχνολογίες της LG είναι φιλικά προς το περιβάλλον, καθώς εξοικονομούν ενέργεια και μειώνουν την εκπομπή του διοξειδίου του άνθρακα, προσφέροντας υπέροχη ατμόσφαιρα, παντός καιρού.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Business Solutions τμήματος της LG Electronics Eλλάς,, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για τη νέα μας συνεργασία με την Υδρομετάλ και είμαστε σίγουροι ότι μαζί θα υλοποιήσουμε πολλά υψηλής ενεργειακής απόδοσης έργα κλιματισμού και θέρμανσης». Αντίστοιχα, ο κ. Μιχάλης Ανυφαντάκης, Δ/νων Σύμβουλος της Υδρομετάλ ΑΕΒΕ, δήλωσε: «Η νέα δυναμική συνεργασία μεταξύ της εταιρείας Υδρομετάλ ΑΕΒΕ και της LG Electronics σηματοδοτεί μια νέα εποχή στον τομέα του κλιματισμού και θέρμανσης στη Ρόδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...