Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Πάμε Αιγαίο και φέτος το Καλοκαίρι με τα θερινά δρομολόγια της Hellenic Seaways

Hellenic Seaways vessel 'Highspeed 2'
Hellenic Seaways vessel 'Highspeed 2' (Photo credit: Wikipedia)
Το  Καλοκαίρι ξεκινάει από 14 Ιουνίου με τα θερινά δρομολόγια της Hellenic Seaways για Αιγαίο που μας φέρνουν γρήγορα και άνετα στους αγαπημένους μας προορισμούς στις Κυκλάδες.

Πιο συγκεκριμένα τα δρομολόγια από Πειραιά περιλαμβάνουν:

Το Highspeed 4 που αναχωρεί στις 7:15 από Πειραιά φτάνοντας σε 3 μόλις ώρες στην Πάρο και 1 ώρα αργότερα στη Νάξο, και επιστρέφει το απόγευμα αναχωρώντας στις 17:00 από τη Νάξο. Επιπλέον, από 1 Ιουλίου καθημερινά, εκτός Τρίτης και Σαββάτου, θα υπάρχει απογευματινό δρομολόγιο που θα αναχωρεί στις 16:45 από Πειραιά για Πάρο και Νάξο.

Το Highspeed 6 που αναχωρεί καθημερινά στις 7:30 από Πειραιά για Ίο και Σαντορίνη, φτάνοντας στην όμορφη Ίο σε μόλις 3 ώρες και 25 λεπτά και στη Σαντορίνη μετά από 1 ώρα. Με αντίστοιχες ώρες άφιξης, το δρομολόγιο προς Πειραιά αναχωρεί από τη Σαντορίνη στις 12:10 εκτός Κυριακής που αναχωρεί στις 17:00.

Τα δρομολόγια από Ραφήνα για Κυκλάδες εξυπηρετούνται από:

Το Flyingcat 4, το οποίο αναχωρεί καθημερινά εκτός Τετάρτης από το λιμάνι της Ραφήνας για Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Κουφονήσια και Αμοργό φτάνοντας σχεδόν ανά 1 ώρα σε κάθε νησί και αποτελώντας την ιδανική επιλογή island hopping για τους λάτρεις των ελληνικών νησιών και το φετινό Καλοκαίρι. Αναλόγως το Flyingcat 4 αναχωρεί καθημερινές και Κυριακή στις 17:00 και το Σάββατο στις 13:00 από την Αμοργό φτάνοντας στη Ραφήνα στις 21:45 και στις 17:35 αντίστοιχα.

Επιπλέον, φέτος η Hellenic Seaways εγκαινιάζει ένα νέο δρομολόγιο που συνδέει το Ηράκλειο με τις Κυκλάδες, ενώνοντας τη νησιωτική Ελλάδα και εμπλουτίζοντας τις επιλογές μετακίνησης για ταξιδιώτες και επαγγελματίες στο Αιγαίο:

Το Highspeed 5 αναχωρεί καθημερινά στις 9:45 από το Ηράκλειο για Σαντορίνη, Ίο, Νάξο, Πάρο, Μύκονο. Με την ταχύτητα να συμπληρώνει την άψογη φιλοξενία της Hellenic Seaways εν πλω, το Highspeed 5 φτάνει στη Σαντορίνη σε περίπου 2 ώρες, στην Πάρο σε 4 ώρες και στην Μύκονο σε περίπου 5 ώρες. Κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Σάββατο το δρομολόγιο περιλαμβάνει την Ίο στην οποία το πλοίο φτάνει σε λιγότερο από 3 ώρες, ενώ κάθε Δευτέρα, Παρασκευή και Κυριακή αντί για Ίο πάμε Νάξο σε 3,5 ώρες!

Για μία ακόμα  θερινή σεζόν, η Hellenic Seaways υπόσχεται να μας ταξιδέψει με ταχύτητα, άνεση και κορυφαίες υπηρεσίες εν πλω, συνδυάζοντας δρομολόγια που εξυπηρετούν τόσο τους επισκέπτες, όσο και τους κατοίκους των νησιών του Αιγαίου, με μοναδικές οικονομικές προσφορές. Γι’ αυτό και φέτος το Καλοκαίρι, Πάμε Αιγαίο με τη Hellenic Seaways!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...