Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Στη Σκιάθο ο πρωθυπουργός του Κατάρ- Ζήτησε ελληνικό καφέ και αρνί στη σούβλα


Το Αιγαίο αποφάσισε να οργώσει με το πολυτελές σκάφος του ο πρωθυπουργός του Κατάρ Τζασίμ Αλ Θανί, ο οποίος αγκυροβόλησε στη Σκιάθο και ζήτησε να γευτεί ελληνικό καφέ, αρνί στη σούβλα και άλλα ντόπια προϊόντα.

Το πλωτό παλάτι του πρωθυπουργού του Κατάρ «Αλ Μιργκάμπ» το οποίο έχεις μήκος 140 μέτρα και έναν Ελληνα για καπετάνιο, αγκυροβόλησε στη Σκιάθο κοντά στις Κουκουναριές με τον Αλ Θανί να δειπνεί με αστακούς και γαρίδες στο Skiathos Palace.


Οπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα του νησιού «Ταχυδρόμος», ο Αλ Θανί θέλησε να δοκιμάσει αρνί στη σούβλα και ελληνικό καφέ, δείχνοντας έτσι την προτίμηση του στα εγχώρια ελληνικά προϊόντα.


Μάλιστα, σε ανάμνηση της βραδιάς, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου Skiathos Palace προσέφεραν στον κ. Τζασίμ Αλ Θανί ντόπιο ελαιόλαδο και μια γλάστρα με βασιλικό.

Ο ίδιος και τα μέλη της συνοδείας του κινούνται με πλωτά μέσα στις παραλίες του νησιού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες προηγήθηκαν επισκέψεις στον Πάνορμο της Σκοπέλου και στην Σαντορίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...