Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Ανεξέλεγκτη η δράση των «κραχτών» στη Ρόδο

Τι και αν επιβλήθηκαν πρόστιμα, τι και αν έγιναν συλλήψεις και καθημερινοί έλεγχοι,  η κατάσταση παραμένει η ίδια και η δράση των «κραχτών»  είναι ανεξέλεγκτη.

Τριτοκοσμικές εικόνες αντικρίζουν οι τουρίστες στο νησί της Ρόδου, με τους «κράχτες» να δρουν ανεξέλεγκτα ακόμα και μετά το πρόσφατο περιστατικό ξυλόδρομου που σημειώθηκε μπροστά στα μάτια των  τουριστών.

Και ενώ το τριήμερο του Άγιου Πνεύματος,  το νησί της Ρόδου ετοιμάζεται να υποδεχτεί 150 περίπου πτήσεις τσάρτερ, σημειώνοντας ίσως το μεγαλύτερο ποσοστό στις αφίξεις έως τώρα τα προβλήματα στο νησί συνεχίζονται.

Μπορεί η εικόνα του νησιού στα διεθνή ΜΜΕ να μην έχει απασχολήσει με αρνητικά δημοσιεύματα δείχνοντας πως οι προσπάθειες της χώρας για θετικό προφίλ έπιασαν τόπο,  οι τουρίστες όμως που επισκέπτονται την Ρόδο αντικρίζουν μια τριτοκοσμική εικόνα


Τι και αν επιβλήθηκαν πρόστιμα, τι και αν έγιναν συλλήψεις και καθημερινοί έλεγχοι,  η κατάσταση παραμένει η ίδια και η δράση των «κραχτών»  είναι ανεξέλεγκτη. Ακόμη τα πρόσφατα  περιστατικά ξυλοδαρμού μεταξύ του προσωπικού των καταστημάτων που σημειώθηκαν στην πόλη της Ρόδου, επιβεβαιώνουν ότι η κατάσταση όχι μόνο δεν έχει μετριαστεί αλλά γίνεται χειρότερη μέρα με τη μέρα.

Πρόκειται για μια κατάσταση η οποία μας εκθέτει στα μάτια των τουριστών και δυστυχώς, όλες οι προσπάθειες για να βελτιωθούν αυτές οι συνθήκες δείχνουν να μην βρίσκουν πρόσφορο έδαφος.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...