Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

"Λουκέτο" στο σύλλογο μέριμνας απροστάτευτων Ζώων «Η Κιβωτός» Μυτιλήνης


Ο Σύλλογος Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Η Κιβωτός» της Μυτιλήνης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση...

«Ο Σύλλογος Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Η Κιβωτός» της Μυτιλήνης, βρίσκεται στη δυσάρεστη -και αμετάκλητη- θέση να ανακοινώσει πως -λόγω ΣΟΒΑΡΩΝ προβλημάτων υγείας των εθελοντών που φιλοξενούν τα ζώα του Καταφυγίου – αδυνατεί να αναλάβει νέα περιστατικά.
Με το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτουμε αυτή τη στιγμή θα είμαστε κοντά σας μέσω της σελίδας μας με συμβουλευτικό ρόλο, ενώ θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες ενημέρωσης/αφύπνισης των κατοίκων του νησιού και θα υποστηρίζουμε όσο μπορούμε την προώθηση αγγελιών αδέσποτων ζώων, ώστε να διευκολύνουμε τους φιλόζωους στο δύσκολο έργο τους.

Αν κάποιος/κάποια επιθυμεί να φιλοξενήσει και να περιθάλψει ζώα (κατά κύριο λόγο τραυματισμένα, κακοποιημένα ή άρρωστα) μπορεί να επικοινωνήσει με το σύλλογο στο facebook ΕΔΩ.

Σύντομα θα επανέλθουμε με περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία απο τα ζωάκια που ΕΠΕΙΓΕΙ να φύγουν απο κοντά μας και να βρουν τη δική τους οικογένεια.»

Απο το διοικητικό της Κιβωτού
lesvospost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...