Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Νάξος: Φεστιβάλ τεχνών "Ελαία"


Το Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού ‘’Ελαία’’ διεξήχθη για πρώτη φορά πέρυσι στον Καλόξυλο Νάξου. Η εθελοντική ομάδα ΣΥΝΑΞΙΑ, η Τοπική Κοινότητα Χαλκείου και ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Τραγαίας ένωσαν τις δυνάμεις τους με σκοπό να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες όπου επαγγελματίες και ερασιτέχνες καλλιτέχνες, εκπροσωπώντας διάφορα είδη τέχνης (μουσική, ζωγραφική, φωτογραφία), θα έδιναν την ευκαιρία στους επισκέπτες να ταξιδέψουν μαζί τους.

Φέτος έχοντας την ίδια δημιουργική διάθεση και τους ίδιους στόχους καλούμε όλους όσους θέλουν να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ με οποιαδήποτε μορφή τέχνης (φωτογραφία, γλυπτική, ζωγραφική κ.α.) να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους από την 1η Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου. Η μόνη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι ο κάθε καλλιτέχνης να αφήσει ένα έργο της επιλογής του στον Καλόξυλο με σκοπό να εκτεθεί σε χώρους του χωριού. Σε περίπτωση πολλών συμμετοχών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
ΣΥΝ+ΑΞΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...