Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Ρόδος: Επίθεση με μαχαίρι σε γυναίκα οδηγό

Η ψυχραιμία της έσωσε την ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού σε κεντρική συνοικία της πόλης της Ρόδου, όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον επίδοξο διαρρήκτη που επιχείρησε να τη χτυπήσει με μαχαίρι ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της!

Η γυναίκα, που είναι ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος τουριστικών ειδών, είδε έναν άγνωστο να έχει σκαρφαλώσει πάνω από το γκαράζ όπου μπήκε με το αυτοκίνητό της και να προσπαθεί να κόψει τα καλώδια του συναγερμού. Κατέβασε το τζάμι του οδηγού και του έβαλε τις φωνές, αλλά ο δράστης κινήθηκε προς το μέρος της κραδαίνοντας απειλητικά ένα μεγάλο μαχαίρι! Αμέσως, εκείνη έκλεισε το τζάμι και κλείδωσε τις πόρτες, αλλά ο  άγνωστος άρχισε να χτυπά το παράθυρο προσπαθώντας να το σπάσει!

Η γυναίκα δεν τα έχασε, αλλά κάλεσε από το κινητό τον γιό της και άρχισε να κορνάρει τρέποντας σε φυγή τον κακοποιό που μπήκε σε ένα αυτοκίνητο το οποίο ήταν παρκαρισμένο στον ίδιο δρόμο με έναν συνεργό του στο τιμόνι και εξαφανίστηκαν! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος της γυναίκας που έφτανε εκείνη τη στιγμή πρόλαβε να αναγνωρίσει τον οδηγό που είναι γνωστός του και έδωσε τα στοιχεία του στην Ασφάλεια, η οποία προσπαθεί να τον εντοπίσει.

Με πληροφορίες από το rodosalarm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...