Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Ο Τέρενς Κουίκ συνοδεύει τον Π. Καμμένο σε Ικαρία,Σάμο και Ρόδο

Συνοδεύοντας  τον Πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο, ο Βουλευτής  Επικρατείας του Κινήματος Τέρενς Κουίκ αναχώρησε το μεσημέρι για  την Ικαρία, στα πλαίσια νέου προγράμματος επισκέψεών του, που περιλαμβάνει εκτός της Ικαρίας, τη Σάμο και τη Ρόδο.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί  από το πρόγραμμα του κ. Πάνου  Καμμένου, ο Πρόεδρος του Κινήματος  μαζί με τον Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει υπό τη βουλευτική του εποπτεία τα νησιά του Βόρειου Αιγαίου, θα επισκεφθούν το Νοσοκομείο του νησιού στον Άγιο Κήρυκο, το οποίο – ως γνωστόν – έχει μπει στην εφιαλτική περιπέτεια της συνένωσής του με το Νοσοκομείο της Σάμου.

Επόμενος σταθμός  θα είναι η Σάμος, όπου το πρόγραμμα  περιλαμβάνει συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη και το Δήμαρχο του νησιού, επισκέψεις στο Νοσοκομείο και στη Δ.Ο.Υ., όπως και στο Λιμεναρχείο και την Αστυνομική Διεύθυνση, αλλά και συνεργασία με τους τοπικούς Εμπορικούς Συλλόγους.

Τη Δευτέρα  το βράδυ στις 20:30, στο ξενοδοχείο ΣΑΜΟΣ στο Βαθύ, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος θα μιλήσει παρουσία των ΜΜΕ σε στελέχη και φίλους του Κινήματος για να ακολουθήσει ανοιχτός διάλογος με τους πολίτες, που θα συντονίσει ο Τέρενς Κουίκ.

Την Τρίτη το απόγευμα ο  Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, συνεχίζοντας το δικό του προσωπικό πρόγραμμα, θα επισκεφθεί για μία ακόμα φορά τη Ρόδο, αποκλειστικά και μόνο για να μεθοδεύσει με τους εκεί εξειδικευμένους νομικούς του συμβούλους τον πόλεμο που ξεκινάει εναντίον των τραπεζών για τα κόκκινα δάνεια.

Στην Αθήνα θα επιστρέψει την Τετάρτη το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...