Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Διαρρήκτης «χτυπούσε» τα ιατρεία στη Μυτιλήνη

Πούλησε κλεμμένο υπολογιστή σε φίλο του

«Αδυναμία» στα… ιατρεία είχε ένας νεαρός διαρρήκτης που χτύπησε δυο μέσα σε ένα βράδυ στην πόλη της Μυτιλήνης, αλλά μόνο στο ένα κατάφερε να εισβάλλει! Οι αστυνομικοί που ανακάλυψαν τα ίχνη του συνέλαβαν και τον κλεπταποδόχο στον οποίο πούλησε τη λεία του.

Ο 28χρονος δράστης άφησε ίχνη όταν αποπειράθηκε να διαρρήξει το ιατρείο μίας 67χρονης χωρίς να τα καταφέρει και στη συνέχεια παραβίασε την είσοδο ενός άλλου, που ανήκει σε έναν 51χρονο γιατρό. Από το δεύτερο άρπαξε ένα φορητό υπολογιστή αξίας 2.500 ευρώ και 60 ευρώ που βρήκε σε ένα συρτάρι.

Το laptop το πούλησε… «κοψοχρονιά» σε έναν 30χρονο φίλο του, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε όταν συνελήφθη ο δράστης της κλοπής και αποδόθηκε στον 51χρονο γιατρό. Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης με κατηγορίες ο ένας για κλοπή και ο άλλος για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...