Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

«Εμπορική επιχείρηση» πώλησης χασίς είχε στήσει ανήλικος στη Ρόδο

Σε κανονική επιχείρηση είχε αναγάγει τη διακίνηση ναρκωτικών που παρήγαγε ο ίδιος, ένας ανήλικος χασισοκαλλιεργητής που συνελήφθη στη Ρόδο! Μάλιστα, κρατούσε και σημειώσεις με τα ονόματα των «πελατών» του, τις ποσότητες κάνναβης που αγόραζαν και τα ποσά που κέρδιζε από την πώλησή τους!

Στοιχεία και πληροφορίες οδήγησαν τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι της οικογένειας του 17χρονου Έλληνα, όπου ανακάλυψαν μια φυτεία υδροπονικής καλλιέργειας με πλήρη εξοπλισμό και επτά χασισόδεντρα ύψους οκτώ ως 15 εκατοστών, τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 51 γραμμαρίων, σπόρους, τέσσερις ζυγαριές ακριβείας, πλήθος συσκευασιών για τη διακίνηση ναρκωτικών και το… πελατολόγιο του ανήλικου εμπόρου.

Ο 17χρονος είχε ακόμη 3.045 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την διακίνηση ναρκωτικών και συνελήφθη μαζί με τον πατέρα του σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Πατέρας και γιος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...