Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Κάλυμνος: Ο παντρεμένος ήθελε περιπέτειες αλλά έπεσε σε… γυναίκα-αράχνη


Ο 44χρονος αν και παντρεμένος σύναψε σχέση με 34χρονη Ρουμάνα που είχε γνωρίσει σε μπαρ «κονσομασιόν» στη Σύρο....

Ο 44χρονος από την Κάλυμνο αρχικά είχε πει στην Ρουμάνα ότι είναι σε διάσταση αλλά όταν της αποκάλυψε ότι δεν χωρίζει η 34χρονη αποφάσισε να πάρει το αίμα της πίσω, ζητώντας του χρήματα για να μην αποκαλύψει είτε ότι την βίασε είτε ότι είχε εξωσυζυγικές σχέσεις!

Μάλιστα, ζητούσε 20.000 ευρώ για να κρατήσει το στόμα της κλειστό και να μην διαρρεύσει κάποιεςφωτογραφίες των δυο τους.

Ο 44χρονος απευθύνθηκε στην αστυνομία, με τους αστυνομικούς να τον συμβουλεύουν να παζαρέψει το ποσό και να προσποιηθεί ότι συμφωνεί σε πληρωμή. Όπερ και εγένετο, με το τίμημα να διαμορφώνεται τις 7.000 ευρώ.

Το πρώην παράνομο ζευγαράκι έδωσε ραντεβού, η 34χρονη πήρε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα και η αστυνομία τις πέρασε χειροπέδες…

Η Ρουμάνα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 1.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Parapona-Rodou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...