Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΡΟΔΟΣ: Καλόγριες «μαϊμού» πωλούσαν φυλαχτά


Στα πολυσύχναστα σημεία της πόλης της Ρόδου περιφέρονταν τέσσερις γυναίκες ντυμένες με ενδυμασία καλογραιών και πουλούσαν φυλαχτά και εικονίσματα σε ανυποψίαστους πολίτες, παριστάνοντας τις απεσταλμένες  γνωστού γυναικείου μοναστηριού.

Κάποιος, όμως, υποψιάστηκε ότι δεν ήταν αληθινές μοναχές και ενημέρωσε αστυνομικούς της Τροχαίας, οι οποίοι κάλεσαν συναδέλφους τους της Ασφάλειας. Οι τέσσερις γυναίκες εντοπίστηκαν στην περιοχή και σύντομα διαπιστώθηκε ότι ήταν… τσιγγάνες ηλικίας 24, 31, 39 και 51 χρόνων που, φυσικά, δεν είχαν καμία σχέση με μοναστήρια!

Οι «μαϊμού» μοναχές είχαν ήδη βγάλει 185 ευρώ πουλώντας διάφορα αντικείμενα στους πολίτες. Τα χρήματα κατασχέθηκαν, όπως και 79 σταυρουδάκια, 50 βραχιόλια και 19 εικόνες και οι δράστιδες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενες για αντιποίηση αρχής και απάτη.


karfitsa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...