Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Αποκομμένη ακτοπλοϊκά από τη βόρεια Ελλάδα η Σάμος έως τις 4 Ιουλίου

Χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση με τη βόρεια Ελλάδα θα μείνει τουλάχιστον ως τις 4 Ιουλίου η Σάμος, αφού το πλοίο Θεόφιλος της εταιρείας NEL LINES, που θα εκτελούσε τα δρομολόγια, δεν έχει ολοκληρώσει τις εργασίες ετήσιας επιθεώρησης.

Εξάλλου αποκόπτεται και η σύνδεση μεταξύ των νησιών της περιφέρειας, κυρίως σε μια περίοδο μετακίνησης των φοιτητών από τα παραρτήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Τα συγκεκριμένα δρομολόγια αφορούν τη γραμμή Θεσσαλονίκη - Λήμνο - Μυτιλήνη - Χίο - Βαθύ επιστροφή, Καβάλα - Λήμνο - Μυτιλήνη - Χίο - Βαθύ και επιστροφή, Καβάλα - Λήμνο - Μυτιλήνη - Χίο - Καρλόβασι - Αγ. Κήρυκο και επιστροφή και θα παραμείνουν ανεκτέλεστα τουλάχιστον έως και το Σάββατο 29/06/2013.

Οι επιβάτες που είχαν εκδώσει εισιτήρια για αυτά τα δρομολόγια που δεν θα εκτελεστούν, είναι 694.

Η εταιρεία με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι έχει ήδη ενημερώσει όλους τους επιβάτες, οι οποίοι θα προωθηθούν στον προορισμό τους με όλα τα πρόσφορα μέσα και με μέριμνα της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...