Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Μυτιλήνη: Ηλικιωμένος σάτυρος ασέλγησε σε 11χρονο κοριτσάκι!

Δέχεται ήδη βοήθεια από παιδοψυχολόγο

Βαρύτατα ψυχικά  τραύματα προκάλεσε σε ένα  ανήλικο κοριτσάκι που παρακολουθείται  στενά από ειδικούς, ένα ανθρωπόμορφο  τέρας στη Μυτιλήνη. Ο 83χρονος γείτονας της οικογένειας ασέλγησε μια φορά στο 11χρονο κορίτσι και επιχείρησε να το κάνει και δεύτερη!

Όταν, όμως, προσπάθησε να παρασύρει στο σπίτι του τη μικρή την ώρα που έπαιζε με άλλα παιδάκια στη γειτονιά, εκείνη κατέφυγε αναστατωμένη στο σπίτι της. Οι γονείς της κατάλαβαν ότι κάτι την είχε ταράξει, αλλά όταν τη ρώτησαν η 11χρονη δεν θέλησε να απαντήσει. Όμως, τελικά ξέσπασε σε λυγμούς και διηγήθηκε την προηγούμενη εμπειρία της στα χέρια του ηλικιωμένου που της έκανε ασελγείς χειρονομίες στα γεννητικά όργανα!

Η οικογένεια  κατέφυγε αμέσως στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης όπου κατήγγειλε τον 83χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης και διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία που διενεργεί έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...