Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Τιμήθηκε ο Λιμενοφύλακας της Κιμώλου [video]


Τιμήθηκε για τον αλτρουϊσμό του...

Με αφορμή ένα απίστευτο βίντεο το οποίο ανέβηκε στο youtube, και φανερώνει τις αντίξοες και επικίνδυνες συνθήκες κάτω από τις οποίες αναγκάζονται να καταπλεύσουν τα πλοία σε πολλά από τα απροστάτευτα και ακατάλληλα λιμάνια, τιμήθηκε πριν από λίγες ημέρες ο Aγρινιώτης λιμενοφύλακας Γιώργος Μπερερής, ο οποίος διακινδυνεύοντας την ίδια του την ζωή βοήθησε στο να δέσει το πλοίο "Αδαμάντιος Κοραής" στο λιμάνι, και να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια η έξοδος και η είσοδος οχημάτων και επιβατών ενώ στην περιοχή έπνεαν θυελλώδεις άνεμοι 9 μποφόρ.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος για την βράβευση:

"Κατά την διάρκεια του επίσημου μέρους του 14ου Τακτικού Συνεδρίου, η Ομοσπονδία, τίμησε τους συναδέλφους ΜΠΕΡΕΡΗ Γεώργιο και ΜΑΡΙΝΑΚΗ Κωνσταντίνο οι οποίοι επιδεικνύοντας υψηλό επαγγελματισμό και ευσυνειδησία κατά την διάρκεια της προσέγγισης του Ε/Γ-Ο/Γ «Αδαμάντιος Κοραής» στην Κίμωλο κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο την αλτρουιστική διάθεση των στελεχών Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. για προσφορά στην Ελληνική κοινωνία και τους Έλληνες πολίτες".

Ο Αρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., Αντιναύαρχος Μπαντιάς Δ., για το βίντεο της Κιμώλου

Με αφορμή οπτικοακουστικό υλικό, που προβλήθηκε στα τηλεοπτικά δίκτυα και στο οποίο παρουσιάζονται οι χειρισμοί προσέγγισης και πρόσδεσης του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ” την 25-03-2013 στο λιμένα της Κιμώλου, υπό δυσμενέστατες καιρικές συνθήκες, ο Αρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., Αντιναύαρχος Δημήτριος Μπαντιάς προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Θα ήθελα να συγχαρώ από καρδιάς τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κιμώλου για την επαγγελματική τους ευσυνειδησία, τον Πλοίαρχο και το πλήρωμα του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ” για τη ναυτοσύνη που επέδειξαν καθ’ όλη τη διαδικασία πρόσδεσης του εν λόγω πλοίου στο λιμένα της Κιμώλου, επιτυγχάνοντας έτσι την ασφαλή απο/επιβίβαση επιβατών και οχημάτων κι ενώ επικρατούσαν εξαιρετικά αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Πράξεις όπως αυτές αποδεικνύουν έμπρακτα ότι όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε άρρηκτα συνδεδεμένη την ηπειρωτική με τη νησιωτική χώρα ακόμα και υπό τις δυσκολότερες συνθήκες και συγκυρίες».


Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:cityvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...