Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Στην Σαμοθράκη τα αποτελέσματα του «I will survive»

Η τελική συνάντηση αξιολόγησης του προγράμματος «Iwillsurvive» που υλοποιεί ο Δήμος Σαμοθράκης στο πλαίσιο του προγράμματος GRUNDTVIG -ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 25 Μαΐου στη Σαμοθράκη. 

Στη συνάντηση θα συμμετέχουν οι συντονιστές των εταίρων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα από Γαλλία, Γερμανία, Πολωνία, και Λετονία.

Στο πλαίσιο της τριήμερης σύσκεψης θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση για το κοινό την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 20.00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σαμοθράκης στην οποία θα παρουσιαστούν οι δράσεις και τα αποτελέσματα του προγράμματος.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται 100% από την Ευρωπαϊκή Ένωση ,ενώ σκοπός του είναι απλοί άνθρωποι, πολίτες της κάθε χώρας που συμμετέχει, να ανταλλάξουν απόψεις και να δουν στην πράξη πως επιβιώνουν και με τι ασχολούνται επαγγελματικά άλλοι κάτοικοι της υπαίθρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...