Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΡΟΔΟΣ: Εκδήλωση για τις Ρευματικές Παθήσεις


"Γιατρέ μου εσύ τι λες;'' : Αυτό είναι το θέμα της νέας εκδήλωσης για τις Ρευματικές Παθήσεις που διοργανώνει ο ''Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αθρίτιδας και Λύκου ''ΘΑΛΕΙΑ'' στην Ρόδο. Συνδιοργανωτής της 29ης ιατρο-κοινωνικής εκδήλωσης του είναι  η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας Δωδεκανήσου, με την συμπαράσταση του Δήμου Ρόδου και  τελεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου. 

Στο ερώτημα του τίτλου της ομιλίας θα ''απαντήσει''  ο Δρ Δημήτριος Κασίμος, Γενικός Αρχίατρος, Ρευματολόγος 401 ΓΣΝΑ, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.) και θα αναφερθεί σε πολλές πτυχές των ρευματικών παθήσεων από νέες όψεις.

 Στην διάρκεια της ιατρο-κοινωνικής  εκδήλωσης, θα προβληθεί η ταινία μικρού  μήκους - ντοκιμαντέρ της σκηνοθέτου Λουκίας Ρικάκη <<Μικρές κινήσεις που αξίζουν>>. Η ταινία παρουσιάζει τα μικρά πράγματα που έχουν σημασία στην καθημερινότητα των ασθενών , καταγράφοντας μαρτυρίες από την ζωή των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν τις συχνότερες φλεγμονώδεις αρθροπάθειες. Το ντοκιμαντέρ επιδιώκει να δώσει μια εικόνα του ζητήματος ώστε να συμβάλει ικανά στην ευαισθητοποίηση του κοινού  αλλά και των αρμοδίων στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.

Η εκδήλωση  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Ιουνίου 2013 και ώρα 18.30, στη Νέα Πτέρυγα του Νεστορίδειου Μελάθρου Ρόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...