Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Χαμός στη Χίο – Αστυνομικός πήγε τα φύλλα πορείας στη γενική συνέλευση των καθηγητών [βίντεο]Το τεταμένο κλίμα έπειτα από την πρόταση της ΟΛΜΕ για απεργία και την απάντηση της κυβέρνησης με επιστράτευση συνεχίζεται, ενώ στη Χίου υπήρξε μεγάλη ένταση όταν άνδρας τηςν Αστυνομίας πήγε να παραδώσει τα φύλλα πορείας στους καθηγητές την ώρα που εκείνοι είχαν γενική συνέλευση.

Οπως αναφέρει το politischios μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία του αστυνομικού η συνέλευση διακόπηκε και ομάδα καθηγητών βγήκε έξω από την αίθουσα και άρχισε να φωνάζει συνθήματα κατά της αστυνομίας.

«Είναι απαράδεκτη αυτή η συμπεριφορά. Ποιος αστυνομικός διευθυντής διατάζει αξιωματικό του να επιδώσει φύλλα πορείας μέσα σε συνέλευση συνδικαλιστών;», είπε το μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Χίου Στ. Μανόλης.

Την ενέργεια της αστυνομίας καταδίκασαν ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ και ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, αλλά και ο πρόεδρος του Ε.Κ. Χίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...