Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Προβολή της Αλοννήσου στη Θεσσαλονίκη από… άλλο ανέκδοτο.

Με εντυπωσιακό και πρωτότυπο τρόπο ο Δήμος Αλοννήσου επιχειρεί να αναδείξει το φυσικός κάλλος του προορισμού που θεωρείται το μεγαλύτερο φυσικό θαλάσσιο πάρκο της Μεσογείου. 

Σε αφίσα διαστάσεων, 16 μέτρα μήκος Χ 4 μέτρα ύψος και με κεντρικό slogan «Αλόννησος από… άλλο ανέκδοτο» όπου δεσπόζει η εξωτική παραλία του Αγίου Δημητρίου, ο δημοφιλής ανεκδοτοποιός του «Ράδιο Αρβύλα» και λάτρης του νησιού, Στάθης Παναγιωτόπουλος, προσκαλεί στο νησί όσους επιθυμούν μια επιλογή διακοπών που θα σκέφτονται λίγα και θα θυμούνται πολλά!

Η αφίσα θα καλύπτει περιμετρικά το δικτύωμα στον χώρο άφιξης – αναχώρησης των επιβατών του σταθμού ΚΤΕΛ Ν. Μακεδονίας. Ο κεντρικός σταθμός υπεραστικών λεωφορείων αποτελεί το σημαντικότερο κυκλοφοριακό κόμβο της Θεσσαλονίκης με συνολική μέση μηνιαία κίνηση που ξεπερνά τα 1.000.000 άτομα.

Η δράση που ξεκίνησε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και θα διαρκέσει ένα μήνα, εντάσσεται στο πλάνο στοχευμένων ενεργειών για την ελληνική αγορά που υλοποιεί ο Δήμος σε συνεργασία με την MTC GROUP, την εξειδικευμένη εταιρία συμβούλων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...