Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Σάμος: Αίσιο τέλος για διπλή εξαφάνιση


Έπειτα από έξι ώρες έρευνας τελικά εντοπίστηκαν η 80χρονη γιαγιά και το 18 μηνών εγγόνι της που εξαφανίστηκαν το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης από την περιοχή Μυτιληνιών. 

Η ηλικιωμένη γυναίκα που είχε έρθει στο χωριό για τις διακοπές του Πάσχα πήρε τον εγγονό της προκειμένου να κάνουν μια βόλτα λίγο έξω από το χωριό. Γρήγορα όμως έχασε τον προσανατολισμό της.

Τελευταία φορά την είδαν στις 2 το μεσημέρι σύμφωνα με όσα είπαν κάτοικοι του χωριού που ήδη είχαν πληροφορηθεί για το συμβάν από τους γονείς του μικρού που άρχισαν να ανησυχούν. Επίσημα η εξαφάνιση δηλώθηκε στις 5 το απόγευμα.

Τέλος μετά από έρευνες βρέθηκαν και οι δύο ένα χιλιόμετρο έξω από τους Μυτιληνιούς και 200 μέτρα πάνω από τον δρόμο σε ένα επικίνδυνο σημείο με απόκρημνα βράχια στη θέση Τρουβάλα. Ευτυχώς γιαγιά και εγγονός ήταν σε καλή κατάσταση και μόνο για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που είχε ειδοποιηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...