Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Η Αλόννησος στην Αράχωβα

Στην Αράχωβα "ανηφόρισε" η Αλόννησος για να θυμίσει στους λάτρεις του βουνού οτι πλησιάζει η ώρα των καλοκαιρινών διακοπών και να δώσει το "παρόν" ως ένας κατ εξοχήν οικολογικός προορισμός με ποιοτικά στοιχεία χάρη στη φύση, στο θαλάσσιο πάρκο και στους φιλόξενους κατοίκους που έχουν μάθει να ζουν αρμονικά με ό,τι πιο σπάνιο υπάρχει στην πανίδα και την χλωρίδα.

Η πρωτοβουλία ανήκει στο Δήμο Αλοννήσου σε συνεργασία με την εταιρία συμβούλων του MTC GROUP που οργάνωσαν το περασμένο Σαββατοκύριακο παρουσίαση του γραφικού νησιού των Σποράδων στον πολυχώρο εστίασης και αναψυχής "EMPORIKO ALT 1200" στο Λιβάδι της Αράχωβας που συγκεντρώνει αρκετούς επώνυμους και μη θαμώνες από την Αθήνα και άλλες περιοχές. Πρόκειται για μια πρωτότυπη ενέργεια με θέμα "ένας χειμερινός προορισμός υποδέχεται έναν καλοκαιρινό" που εφαρμόστηκε στο παρελθόν επίσης με επιτυχία για τη Μύκονο και την Πάρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...