Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Εκλογές Εργαζομένων ΟΤΑ Λέσβου

 Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012 μετά από απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων μονίμων και αορίστου χρόνου στα υπηρεσιακά συμβούλια εργαζομένων στους Δήμους του Νομού Λέσβου.

Η ψηφοφορία για όλους τους εργαζόμενους στον Δήμο Λέσβου θα πραγματοποιηθεί, πάλι μετά από απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου και του Υπουργείου Εσωτερικών στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης από το πρωί μέχρι τις 17.00.

Στις εκλογές ψηφίζουν όλοι οι μόνιμοι και αορίστου χρόνου υπάλληλοι, εκτός από το Υ.Ε. προσωπικό αορίστου χρόνου. Για άλλη μία φορά επαναλαμβάνουμε το αίτημα μας ώστε οι εκλογές των αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. να πάψουν να αποτελούν υπόθεση του κρατικού Περιφερειάρχη, αλλά να πραγματοποιούνται με ευθύνη των εργαζομένων. Οι εκλογές γίνονται στην χειρότερη περίοδο για τους εργαζόμενους με συναδέλφους από όλους του Δήμους της Ελλάδος και τον Δήμο Λέσβου να κινδυνεύουν με την επαίσχυντη Μανιτάκεια απόλυση – διαθεσιμότητα. Απέναντι σε όλα αυτά η μαζική συμμετοχή όλων μας στις εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων μας στα υπηρεσιακά συμβούλια την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012 θα είναι η καλύτερη απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...