Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Διαρρήξεις σε οικίες χωριών της Λέσβου- Έκλεψαν και όπλα


Το μεσημέρι της Πέμπτης, καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, κλοπή σε αποθήκη εντός αγροκτήματος 77χρονης, στα Λουτρά της Λέσβου. Άγνωστοι δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από τον Αύγουστο του 2011 έως το απόγευμα της 15ης Αυγούστου 2012, μπήκαν σε αποθήκη της 77χρονης, από ανασφάλιστη είσοδο και αφαίρεσαν ένα κυνηγετικό όπλο ιδιοκτησίας του συζύγου της και διάφορα αντικείμενα, συνολικής αξίας 600 ευρώ. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης. 

Την ίδια ημέρα, καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Πλωμαρίου, κλοπή σε οικία 77χρονου στο Νεοχώρι Πλωμαρίου της Λέσβου. Άγνωστοι δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από βραδινές ώρες της Τρίτης έως τις πρωινές ώρες της Τετάρτης, αφού παραβίασαν παράθυρο της οικίας, μπήκαν σε αυτή και αφαίρεσαν ένα κυνηγετικό όπλο και διάφορα αντικείμενα, συνολικής αξίας 3.000 ευρώ. Ο 77χρονος ιδιοκτήτης του όπλου συνελήφθη για την πλημμελή φύλαξή του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πλωμαρίου της Λέσβου.

Πηγή: lesvospost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...